Nieuwbouw bedrijfsgebouw Kusters Precision Parts Oss

In uitvoering 2020/2021

Op dit moment zijn we als bouwteampartner volop bezig met de werkzaamheden voor de nieuwbouw Kusters Precision Parts op het bedrijventerrein Vorstengrafdonk te Oss. Kusters Precision Parts bestaat ruim vijfenveertig jaar en is toeleverancier voor de hightech maakindustrie. De klanten van Kusters zijn actief in de semiconductor-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het nieuwe pand stelt Kusters in staat om haar ambitieuze groeiplannen te realiseren en haar goede positie op de markt verder te versterken.

Het hypermoderne pand langs de A59 bestaat naast kantoren uit diverse productieruimten, waarin een multifunctionele cleanroom is voorzien, waarin toekomstig onderzoek, fabricage en testen kunnen worden uitgevoerd. (totaal bvo 10.000 m2)

De e-installaties bestaan o.a. uit: infra/hoofdtracé elektra vanaf trafo, railkokersystemen in de bedrijfshallen, led-lichtlijnen, data-installatie, beveiligingsinstallaties, inbraak, CCTV(camera’s), toegangscontrole/intercom, 4G-netwerk, brandmeld-, ontruiming, domotica, e-mobility terreininstallaties en pv-zonnepanelen. Het ontwerp van de installaties is opgezet in het 3D Revit model.