Nieuwbouw bedrijfsgebouw Kusters Precision Parts Oss

Realisatie 2020 - 2021

Voor Kusters Precision Parts is de nieuwbouw van het bedrijfspand gerealiseerd op het bedrijventerrein Vorstengrafdonk te Oss. Kusters Precision Parts is toeleverancier voor de hightech maakindustrie. De klanten van Kusters zijn actief in de semiconductor-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het hypermoderne pand langs de A59 bestaat naast kantoren uit diverse productieruimten, waarin een multifunctionele cleanroom is voorzien, waarin onderzoek, fabricage en testen worden uitgevoerd. (totaal bvo 10.000 m2)

In bouwteam hebben we de installaties ontworpen en uitgewerkt in het 3D BIM-model. Door de prettige samenwerking met het team, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering, heeft dit tot een mooi eindresultaat geleid waar we trots op zijn.

De e-installaties bestaan o.a. uit: infra/hoofdtracé elektra vanaf trafo, railkokersystemen in de bedrijfshallen, led-lichtlijnen, data-installatie, beveiligingsinstallaties, inbraak, CCTV(camera’s), toegangscontrole/intercom, 4G-netwerk, brandmeld-, ontruiming, domotica, e-mobility, terreininstallaties en pv-zonnepanelen.