Al sinds 1973 realiseren wij slimme oplossingen voor een enorme range aan klanten. In al die jaren was geen uitdaging te groot, en die mentaliteit heerst nog steeds binnen onze organisatie. Ook dat typische karakter van een familiebedrijf is nog altijd voelbaar. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Met een nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Wij zetten standaard een stapje extra om tot de juiste slimme installatie te komen. Dat begint met luisteren. Om vervolgens met een plan te komen dat perfect aansluit op jouw wensen en situatie.

THE E-TEAM
Aanpakkers
met lef

Helden op e‑gebied


Dromen van een installatie, dat doe je misschien niet zo snel. Maar stel dat niets te gek zou zijn. Wat is dan jouw ideaal? Wat kan die installatie? Hoe gaan gebruikers ermee om? Vooropgesteld: ook bij vansantvoort enovatieve installaties kunnen we niet alles maken. Maar wel veel. Onze mensen denken niet alleen vanuit de techniek, maar verplaatsen zich in jouw situatie en die van de gebruikers. Zo maken ze jouw dromen waar als het gaat om innovatieve installaties op e‑gebied.

Jouw verwachtingen overtreffen
Een tikkie eigenwijs zijn we ook: we gaan altijd voor beter en gaan moeilijkheden niet uit de weg. Dat betekent dat je soms lastige vragen krijgt. Of dat we voor een andere aanpak kiezen dan jij voorstelt. Iets wat we vooraf natuurlijk wel netjes met je bespreken. Dit alles doen we met een duidelijk doel: die ideale installatie realiseren. En jouw verwachtingen overtreffen. In oplossingen en in daadkracht.

“we doen het met een duidelijk doel:
de ideale installatie realiseren”

Eerst vragen,
dan doen


Of je nu een manager bent die een distributiecentrum realiseert, een schooldirecteur die een nieuw schoolgebouw laat bouwen of de eigenaar van een woning die gerenoveerd wordt: wij zijn je bondgenoot. We gaan niet letterlijk, maar wel figuurlijk op jouw stoel zitten. Zo denken we mee, brengen we jouw plannen, ideeën en wensen goed in beeld en realiseren we vervolgens slimme installaties die toekomstbestendig en van grote toegevoegde waarde zijn.

Slimme vragen
Enovatief staat voor slimme elektrotechnische installaties. Maar ook voor een doordachte weg daarnaartoe. Wij stellen slimme vragen. Zo kunnen we de installatie realiseren die echt bij jou past. En als het nodig is vliegen we zorgvuldig geselecteerde externe partijen in. Samenwerken met de juiste specialistische partners: ook dat is enovatief.

Samenwerken?
Meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wil je onderdeel worden van ons team? Check onze vacatures.