Bedrijfsgebouw Van den Heuvel Nieuwegein

Nieuwbouw van kantoor en bedrijfshal

In opdracht van: Van den Heuvel aannemingsbedrijf B.V. - Realisatie: 2017-2018

In het plan “Het Klooster” te Nieuwegein hebben we in samenwerking met de opdrachtgever dit mooie project mogen realiseren, waarbij een hoog afwerkingsniveau is behaald. Het project bestaat uit een kantoor, bedrijfshal, opslagloods en buitenterrein.

Met het ontwerp van dit bedrijfsgebouw is rekening gehouden met een energieneutraal gebouw. Voor de e-installaties hebben we gebruik gemaakt van energiezuinige led-verlichting voorzien van bewegingsmelders, pv-zonnepanelen, en gebouwautomatisering/domotica.

Dankzij de prettige samenwerking met de opdrachtgever, en alle uitvoerden partijen, is er een mooi project tot stand gekomen. Door teamwork een tevreden klant!