Woonzorgcentrum "Eikenhuys" De Wever Berkel Enschot

In uitvoering 2021 - 2022

Nabij Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot, wordt een woonzorgcentrum gebouwd voor dementerende ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Eikenhuys is de eerste locatie van De Wever buiten de stadsgrenzen van Tilburg. Het totale plan voorziet in 52 PG- zorgappartementen, 7 logeerkamers, grand café, dagbesteding en ondersteunende diensten. Het totale Bruto Vloer Oppervlak zal ca. 6.000 m2 bedragen.

Voor de nieuwbouw van woonzorgcentrum Eikenhuys in Berkel-Enschot (hoofdopdrachtgever: De Wever) zijn wij samen in het bouwteam betrokken vanaf de eerste opzet. In opdracht van Heijmans. Een ontzettend mooi project waarbij we verantwoordelijk zijn voor de e-installaties: van zorgdomotica, brandmeld-ontruiming, CCTV-camerasysteem, pv-zonnepanelen, e-mobility - laadpalen tot noodstroomvoorzieningen.

Het project is in 3D Bim Revit compleet uitgewerkt. #DeWever #Heijmans #Klictet #KIN #AdamsBouwadvies #VisserenBouwmanArchitecten #BuroBas #Bouwteam #Revit3DBIM #VanSantvoort #mooiproject #trots #enovatieinstallaties