Woonzorgcentrum "Eikenhuys" De Wever Berkel Enschot

Realisatie 2022 - 2023

Nabij Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot, is het woonzorgcentrum gebouwd voor dementerende ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Eikenhuys is de eerste locatie van De Wever buiten de stadsgrenzen van Tilburg. Het totale plan voorziet in 52 PG- zorgappartementen, 7 logeerkamers, grand café, dagbesteding en ondersteunende diensten. Het totale Bruto Vloer Oppervlak zal ca. 6.000 m2 bedragen.

Voor de nieuwbouw van woonzorgcentrum Eikenhuys in Berkel-Enschot (hoofdopdrachtgever: De Wever) zijn wij samen in het bouwteam betrokken vanaf de eerste opzet. In opdracht van Heijmans. Een ontzettend mooi project waarbij we verantwoordelijk zijn voor de e-installaties: van zorgdomotica, brandmeld-ontruiming, CCTV-camerasysteem, pv-zonnepanelen, e-mobility - laadpalen tot noodstroomvoorzieningen.

Het project is in 3D Bim Revit compleet uitgewerkt. #DeWever #Heijmans #Klictet #KIN #AdamsBouwadvies #VisserenBouwmanArchitecten #BuroBas #Bouwteam #Revit3DBIM #VanSantvoort #mooiproject #trots #enovatieinstallaties