Studentenwoningen “Cobben Campus”

Transformatie van voormalig belastingkantoor naar 150 studentenappartementen

In opdracht van: Hazenberg Bouw - Realisatie: 2017-2018

Dit project is voor ons extra speciaal, gezien dat we in de begin jaren 90 de installaties hebben gerealiseerd voor de nieuwbouw van het toenmalige belastingkantoor. 
Dan is het natuurlijk extra gaaf als je weer gevraagd wordt om in het bouwteam deel te nemen voor de transformatie van dit bestaand kantoorpand.

Door lean-planning is het bouwteam in staat geweest om het complete project 2 maanden eerder op te leveren. Een super knappe prestatie van het bouwteam! Het totale project bestaat uit 150 studentenwoningen, gemeenschappelijke ruimte, diverse algemene ruimten, en het buitenterrein.

De transformatie omvat de complete e-installaties voor zowel de algemene ruimten, als de woningen. Hierbij is met het ontwerp en advies rekening gehouden dat alle verlichting energiezuinig is uitgevoerd, voorzien van led en bewegingsmelders. De intercominstallatie is gekoppeld aan de smartphone van de bewoners.